Kensapuu

Premium-kalusteovet

Valmistusmateriaali: MDF-levy (Medium Density Fibreboard) on homogeenisestä puukuidusta ja liimasta paineen ja lämmön avulla valmistettua tiivistä ja kovaa puukuitulevyä. Kensapuu käyttää tuotteissaan E1 normit täyttävää levyä.

Pintakäsittely: PVC-kalvo. Vahvuus 0,4 - 0,6 mm. Alkuperämaat Saksa ja Japani

Kensan Premium-kalusteovi on varma valinta kotiisi. Tuoteryhmälle on myönnetty M1-tunnus vähäpäästöisyyden ja paremman sisäilman merkiksi. Premium-oven ominaisuudet ovat erittäin kilpailukykyiset. Premium-ovi on kestävä, helppohoitoinen ja näyttävä ratkaisu. Markkinoiden parhaat raaka-aineet ja valmistustapa varmistavat muun muassa sen, että ovi kestää hyvin kolhuja ja kalvo pysyy kiinni.

Kaikki kalvot ovat korkealaatuisia, alkuperämaina ovat Saksa ja Japani. Kaikissa värivaihtoehdoissa on UV-suoja ja naarmuuntumisenestosuoja. Kiiltävissä Premium-ovissa on lisäksi suojakalvo, joka poistetaan asennuksen jälkeen.

Kensan Premium-ovi on mainio vaihtoehto kovempaankin käyttöön kulutuskestävyytensä ansiosta. Myös kosteisiin tiloihin suosittelemme käytettäväksi kalvopinnoitettua kalusteovea.

Premium-malliston värimaailma on laaja. Premium-väreissä on sekä matta - että kiiltäviä vaihtoehtoja.

Kaikki Premium-mallit on mahdollista saada myös mittatilausovina.

Oven tausta on vakiona aina valkoinen.Tausta on mahdollista saada pinnan sävyisenä tilauksesta kaksipuolisesti kalvotettuna.

Premium puusyykuoseissa kuvio on vakiona pystyyn. Kaikki Premium puusyykuosit on mahdollista saada kuitenkin myös vaakakuviolla tilauksesta. Maksimikorkeus vaakakuviolla on 1250 mm.

Tarkempia tuotetietoja

 

 

© Kensa | Creamedia