Kensapuu

Premium-kalusteovet

Valmistusmateriaali: MDF-levy (Medium Density Fibreboard) on homogeenisestä puukuidusta ja liimasta paineen ja lämmön avulla valmistettua tiivistä ja kovaa puukuitulevyä. Kensa käyttää tuotteissaan E1 normit täyttävää levyä. MDF-levyn alkuperämaa on Saksa ja Puola.

Pintakäsittely: PVC-kalvo. Vahvuus 0,4 - 0,6 mm. Alkuperämaat Saksa ja Italia. Oven tausta on vakiona aina valkoinen.Tausta on mahdollista saada tilauksesta pinnan sävyisenä kaksipuolisesti kalvotettuna.

Kensan Premium-kalusteovi on mainio valinta kotiisi. Premium-ovi on kestävä ja helppohoitoinen ja oven väri säilyy muuttumattomana vuodesta toiseen.Erityisesti kosteisiin tiloihin suosittelemme käytettäväksi kalvopinnoitettua kalusteovea. Tuoteryhmälle on myönnetty M1-tunnus vähäpäästöisyyden ja paremman sisäilman merkiksi.

Premium-malliston värimaailma on laaja.Kiiltävässä valkoisessa ja Satin kuoseissa on suojakalvo, joka poistetaan asennuksen jälkeen.

Premium puusyykuoseissa kuvio on vakiona pystyyn. Kaikki Premium puusyykuosit on mahdollista saada kuitenkin myös vaakakuviolla tilauksesta. Maksimikorkeus vaakakuviolla on 1250 mm.

Kaikki Premium-mallit on mahdollista saada myös mittatilausovina.

Tarkempia tuotetietoja

 

 

© Kensa | Creamedia