Kensapuu

Maalatut kalusteovet

Valmistusmateriaali: MDF-levy (Medium Density Fibreboard) on homogeenisestä puukuidusta ja liimasta paineen ja lämmön avulla valmistettua tiivistä ja kovaa puukuitulevyä. Kensapuu käyttää tuotteissaan E1 -normit täyttävää levyä.

MDF-levyn alkuperämaa on Saksa ja Puola.

Pintakäsittely: Katalyyttipohjainen kaksikomponenttimaali.

Kensan automaattinen maalauslinja on moderni ovilevyjen maalaukseen rakennettu maalauslinja. Tarvittavat maalikerrokset maalataan koneellisesti pölyttömässä tilassa. Ympäristöystävällisyyttä ei ole myöskään unohdettu, sillä automaatti kerää ylimääräisen maalijätteen talteen ja maali kierrätetään.

Maalattujen ovien MDF-levy on räätälöity ominaisuuksiltaan Kensan tarpeiden mukaiseksi.

Kensan kalusteovi saa pintakäsittelylinjalla moninkertaisen käsittelyn. Aluksi oven pinta hiotaan ja siitä poistetaan pölyt. Tämän jälkeen ovi ruiskumaalataan ja kuivataan. Kalusteovi kiertää maalauslinjan läpi vähintään viisi kertaa. Taustapuolella on yksi pohjamaalikerros ja pintamaalikerros. Etupuolella on vähintään kaksi pohjamaalikerrosta ja yksi pintamaali mallista riippuen.

Maalatun kalusteoven värivalikoima on kattava. Voit valita värin Kensan yli 20 vakiosävystä. Ovet on myös mahdollista pintakäsitellä  millä tahansa haluamallasi värisävyllä. 

Pintamaalit löytyvät Tikkurilan Monicolor ja Symphony värikartoista tai NCS kartasta. Sävyt valkoinen 9011, harmaa 754096H, kermanvalkoinen 754290L ovat kuitenkin Kensan omia sävyjä.

Kaikki maalatut ovimallit on mahdollista saada sekä mattana, supermattalakattuna että kiiltävänä lakattuna.

Kaikki ovimallit on mahdollista saada myös mittatilausovina.

 

 

© Kensa | Creamedia