Kensapuu

Kvartetti levyovet

Kvartetti-oven runkona on sävystä riippuen 18 tai 19 mm lastulevy- tai MDF pohjainen melamiinipinnoitettu levy. Matta ja Forest kuoseissa melamiinipinnoitteen päälle on tehty lakkakäsittely mikä parantaa pinnan ominaisuuksia ja kulutuskestävyyttä.Matta ja Forest kuoseissa on asennuksen yhteydessä poistettava suojakalvo pintapuolella.

Kvartetti-ovien reunat on suojattu on 1 mm abs -nauhalla.Reunanauhojen värivaihtoehdot ovat oven väri, alumiini ja vaneri. Käytämme listoituksessa kosteudenkestävää PUR-liimaa.

Kvartetti -ovissa kuviointi on vakiona vaakaan. Tilauksesta kuviointi on mahdollista saada myös pystyyn. Yli 1810/2050  mm korkeat vaakaan tilattavat puusyykuosit (riippuen sävystä joko 1810 tai 2050)  tehdään tapittamalla. Sauma on tällöin vakiona 703 korkeudella.Muiden ovityyppien tapaan Kvarteteista on mahdollista saada runkopäätyjä

Kvartetti mallistostamme löytyy myös valkoinen ja harmaa taivereunalaminaattiovi kosteudenkesätävllä runkolevyllä sekä valkoinen suorareunainen laminaattiovi. Isompiin kohteisiin voimme tarjota laminaattiovet haluamallasi sävyllä.

Kvartetti-oville on myönnetty M1-tunnus.   

 

 

 

© Kensa | Creamedia